Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Hassaten gri beyaz mekân dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop akıntıı olan İskandinav soluk dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım elan yaklaşabilirsiniz.

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bediiyat sağlamlar ve sair renklerle iyi bir abra oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok sık tercih edilmektedir.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek elan dinamik bir tesir elde edebilirsiniz.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına modern bir çekicilik katar.

İşte antrasitin en harmoni esenladığı renklerden biri olan gri ile yan yana kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de harika uyum yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

İşte bu duvar boyasını uygularken kâmil neticelar elde etmenizi esenlayacak bazı ana ipuçları:

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu gösterişli ve har bir hava oluşturmanın yüksek bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla kâmil bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir fer tren.

çağcıl ve klasik usulı aynı alanda çalıştırmak dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının bilge olduğu sandalye takımları ile çağcıl ve şık tarz elde edilebilir.

Antrasit renk koltuklarınız kucakin mutabık bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza birebir goldfix halı renkleri hakkında bazı öneriler:

Dört dörtlük bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz aş damı dolapları ve parafin yer ile dengelenmiş.

Bunların üstı gün; çağcıl bahçe ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek ısırmak odası takımları, ve şık olduğu denli kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kıymetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Aşiyan dekorunda griye yakışan renkler arasında elbet asaletin rengi olan siyah da antrasit gri boya var. Gri siyah sülale dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir çevre katan mavi antrasit ile koskocaman bir etkileşim sağlamlayabilir.

Mat antrasit gri antrasit gri boya banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok bir araba kocaman boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page